Tâmplărie PVC Salamander

În execuţia de tâmplărie PVC firma noastră foloseşte unul dintre cele mai apreciate profile PVC de provenienţă germană – profilul Salamander.

Profilele din PVC marca SALAMANDER

Profilele din PVC Salamander sunt produse de SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE Germania, o firmă de tradiţie în domeniul materialelor din PVC, şi au câteva avantaje unice faţă de principalii concurenţi în domeniu. De asemenea SALAMANDER este membră a asociaţiei REWINDO şi promovează protejarea mediului înconjurător.

Sistemele SALAMANDER sunt:

  • SALAMANDER DESIGN 2D – tricameral, lăţime constructivă de 60 mm, coeficient de transfer termic k=1.5-1.6 w/mpk. Profil armat alb şi prevăzut cu 2 garnituri de etanşare.

 

 

 

 

  • SALAMANDER STREAMLINE – pentacameral, lăţime constructivă de 76 mm, coeficient de transfer termic k=1.3-1.4 w/mpk, Profil armat alb şi foliat prevăzut cu 2 garnituri de etanşare.

 

 

 

 

  • SALAMANDER BLUE EVOLUTION – profil prevăzut cu 6 camere de izolare termică, lăţime constructivă de 92 mm, coeficient de transfer termic k-1.0 w/mpk. Profila armat alb şi foliat prevăzut cu 3 garnituri de etanşare.

 

 

 

 

Durata medie de viaţă a profilelor este de 25 de ani.
Duarata maximă de utilizare a profilelor este de 50 de ani.
Armatura de rigidizare utilizată este din oţel zincat echicalent a minim 1.5 mm grosime.
Garniturile de etanşeizare sunt coextrudate, realizate din TPE şi provin de la SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE – ŞIP – GERMANIA.
Profilele se încadrează în Clasa de combustie C2 fiind greu inflamabile.
Profilele au o gamă variată de culori după cum se vede mai jos:

>> vezi toate nuanţele

Montajul tâmplăriei din PVC cu sticlă termopan

Montajul tâmplăriei se va efectua conform Agrementului Tehnic. Echipele de montaj nu execută lucrări de reparaţii sau finisări ale zidurilor limitrofe tâmplăriei. Nu se asigură colectarea şi transportul tâmplăriei vechi. Nu se asigură şi nici nu se garantează demolarea intactă în stare preexistenţă a tâmplăriei vechi. Dacă conform prevederilor contractuale tâmplăria livrată conţine şi glafuri, acestea se vor monta dacă acest lucru este posibil la momentul montajului ferestrei.

web design - www.lineage2net.com