Porţi de garaj

Uşi de garaj secţionale

Uşile de garaj secţionale sunt foarte răspândite deoarece sunt practice şi asigură confort, siguranţă, calitate. Acest tip de uşi funcţionează prin culisarea panourilor din oţel galvanizat din care este alcătuită uşa. Aceste panouri sunt sigure, rezistente, tratate împotriva coroziunii, asigura o izolare bună şi sunt protejate de o folie pentru a nu fi zgâriate la manipulare. Prin aceste uşi, deschiderea se realizează vertical în sus, apoi orizontal pe plafon, ceea ce înseamnă că tot spaţiul din garaj poate fi utilizat, neavând nevoie de spaţiu suplimentar în interiorul său în exteriorul garajului. Deschiderea se poate realiza şi numai vertical, dacă înălţimea garajului este suficient de mare. Prezintă sistem antiefracţie, panourile ce intră în componenţă prezintă un sistem de protecţie împotriva prinderii degetelor şi au o izolaţie termică şi fonică eficienta, asigurată de grosimea panourilor de 40mm. Din aceste motive, uşile secţionale se pot folosi şi pentru uz industrial.

Firma noastră ţine cont de preferinţele dumneavoastră şi modifică dimensiunile în funcţie de nevoi, neexistând nişte mărimi standard pentru acest model. Este potrivită pentru orice tip de garaj, iar gama de culori dintre care puteţi alege este generoasă.

Elementele de feronerie ale uşii secţionale sunt: sistem de ghidare (sine verticale şi orizontale de oţel, sistem de rulare silenţios, balamale ce permit culisarea pe sine, sistem de siguranţă, sistem de ridicare. Sistemul arcurilor de tensiune sunt mai utile la ridicarea uşii decât în cazul uşilor basculante. Materialele folosite la aceste uşi sunt: oţel, spumă poliuretanică, aluminiu. Ca accesorii, uşile de garaj secţionale pot avea ferestre, uşi pietonale şi panouri vitrate.

Cel mai mare avantaj este că economisesc mult spaţiu şi sunt potrivite în orice condiţii. Vă oferă un confort sporit prin faptul că puteţi parca maşina chiar în fata garajului, fără a vă da jos pentru a deschide uşa. Pentru o folosire practică şi lejeră, puteţi adăuga, pe lângă sistemul de acţionare manual, şi unul automat.

Poartă garaj tip rulou

Avantajul sistemului de uşă de garaj tip rulou îl reprezintă strângerea prin inrulare deasupra golului de intrare şi deci posibilităţi de instalare mai avantajoase din punct de vedere al spaţiilor utile decât uşile secţionale cu deschidere pe plafon. Datorită casetei de protecţie etanşă la intemperii, această uşă poate fi insatalata şi la exteriorul clădirii sau chiar ca sistem de poartă de acces în curte.

Culorile în care poate fi produsă uşa de garaj tip rulou sunt: alb, maro închis, maro cafe, roşu, albastru, verde, bej, argintiu, imitaţie de stejar şi teak.

Termoizolaţia. Lamelele din aluminiu ale uşii de garaj tip rulou sunt umplute cu spumă poliuretanică, au grosimea de 14 mm şi asigură un coeficient de transfer termic de 2,2W/mp*K.

Materialul utilizat pentru uşa de garaj tip rulou este aluminiu, astfel uşa este mai uşoară decât o uşă din oţel iar rezistenţa la coroziune este superioară. Atât lamelele cât şi caseta de protecţie şi ghidajele de culisare sunt vopsite în câmp electrostatic şi asigură o rezistenţă ridicată a culorilor la acţiunea razelor ultraviolete.

Acţionarea automată se face cu ajutorul motorului tubular instalat în axul de strângere al lamelelor. Pentru uşa de garaj tip rulou nu este posibilă acţionarea exclusiv manuală ci doar în caz de urgenţă cu ajutorul manivelei.

Opţional pot fi instalate alte sisteme de comandă cum ar fi buton sau selector cu cheie, bariera de fotocelule pentru oprirea la prezenţa obstacolelor sau lamele din aluminiu extrudat cu gemuleţe pentru vizibilitate şi lumină.

web design - www.lineage2net.com