Plase insecte

Vă oferim plase contra insectelor, accesoriu care spunem noi că este indispensabil pentru orice ferestre. Materialele folosite la fabricarea lor sunt de cea mai bună calitate, iar sistemul de prindere: prin cleme speciale şi prin balamale. Avem plase fixe, mobile tip rulou, mobile cu acţionare laterală şi plase tip uşă.

Plase fixe

În funcţie de bugetul clientului şi de gradul de solicitare oferim două categorii principale de plase fixe:

  • cu ramă din profil de aluminiu vopsit în câmp electrostatic sau eloxate, mai scumpe dar mai stabile, estetice şi mult mai rezistente la solicitări mecanice şi termice.
  • cu ramă din PVC care prezintă avantajul unui preţ mai mic şi o rezistenţă bună în timp în cazul solicitărilor mecanice şi termice normale.

Plase mobile tip rulou

Plasele tip rulou se caracterizează prin:

  • elegantă şi robusteţe
  • materiale de cea mai bună calitate
  • inchidere pe toată lăţimea plasei
  • concepţie originală ergonomică
  • fiabilitate şi satisfacţie maximă a utilizatorilor

Plase mobile cu acţionare laterală

Se utilizează în special la deschideri mari pentru acces din aer liber în încăperi putând fi mono sau bilaterală în funcţie de solicitarea clientului şi de lăţimea deschiderii.

Plase tip uşă

Plasele tip uşă se utilizează pentru dublarea cu plasa a uşilor de acces atunci când se lasă uşa deschisă pentru aerisire sau pentru acces frecvent.

Ramele realizate din profil special din aluminiu oferă o bună rezistenţă mecanică şi un aspect plăcut. Pentru cazul când utilizatorii au frecvent mâinile ocupate şi se impune deschiderea cu piciorul, adăugăm la cerere o placă specială pentru acest scop la marginea inferioară. Balamalele speciale cu arc menţin plasa tip uşă în poziţia închis.

web design - www.lineage2net.com