Pereţi cortină din aluminiu

Pereţi cortină din aluminiu cu profile Schüco, Feal, Profilco de următoarele tipuri:

Standard

Peretele cortină clasic cu profile vizibile din exterior atât pe orizontală cât şi pe verticală, într-o varietate de combinaţii ce pot fi adaptate oricărui tip de construcţie.

Ferestrele sunt proiectate astfel încât să nu iasă în afară ramei. Coloanele şi traversele acestui sistem au grosimea de 45-55mm.

Modul de asamblare este extrem de uşor în comparaţie cu cel al altor sisteme de pe piaţă. Pe acest sistem se pot monta geamuri cu grosimi cuprinse între 6 şi 32mm.

Acest perete cortină standard are o construcţie articulată, proiectată să facă faţă oricărei deformări posibile a clădirii (datorată cutremurelor, vibraţiilor etc.), dar şi eventualelor dilatări sau contractări ale profilelor de aluminiu, fără a-şi pierde din rezistenţă la presiunea vântului sau din impermeabilitate.

Linear

Sistemul LINEAR este o versiunea moficata a seriei Standard, în care de la exterior se pot observa profile doar pe o singură direcţie (de obicei cea orizontală), iar pe direcţia cealaltă este vizibilă doar o garnitură ceea ce conferă sistemului o continuitate a ochiurilor de sticlă pe o singură axă.

 

 

 

 

Semistructural

Este peretele cortină celular obişnuit, cu o construcţie articulată, proiectat să facă faţă oricărei deformări posibile a clădirii, dar şi eventualelor dilatări sau contractări ale profilelor de aluminiu, fără a-şi pierde din rezistenţă la presiunea vântului sau din impermeabilitate.

O mare varietate de rame speciale asigura o finisare perfectă până la detaliu a oricărei construcţii complexe, în timp ce un mare număr de coloane de aluminiu sunt proiectate să reziste oricărui tip de încărcătură statică sau dinamică.

În jurul fiecărei rame rămâne vizibilă doar o foarte îngustă suprafaţă din profilul de aluminiu, iar ferestrele exterioare sunt identice cu corespondentele lor din interior, rezultatul fiind un aspect impecabil când fereastra este închisă.

Structural

Prin concepţie sistemul este identic cu SEMISTRUCTURAL, exceptând numai faptul că în cazul de faţă profilul nu este vizibil în exterior, aspectul fiind de oglindă continuă, dat fiind faptul că geamul este lipit de rama cu ajutorul unui silicon structural Dow Corning.

Rezultatul este, din punct de vedere estetic, fără cusur, iar detaliile construcţiilor au o finisare perfectă.

Există şi în varianta cu profile fără bariera termică.

web design - www.lineage2net.com