Feronerie Roto

Feroneria folosită de firma noastră pentru execuţia tâmplăriei este produsă de ROTO FRANK AG Germania şi respectă toate prevederile de calitate solicitate în România. Pentru toate tipurile de deschidere care se pot realiza prin intermediul feroneriei ROTO se garantează un minim de 15000 cicluri de funcţionare. Distanţa maximă admisă între punctele de închidere este de 800 mm.

Sloganul furnizorilor noştri de feronerie este: “siguranţă de bază fără costuri suplimentare”.

Sistemul nostru de feronerie oscilobatant oferă un grad înalt de siguranţă încă de la versiunea de bază. Pe partea inferioară a feroneriei se află o rolă tip cap ciuperca, care prinde blocatorul oscilobatant aferent. Roto NT face posibilă utilizarea confortabilă şi integrarea elementelor electronice de ghidare şi siguranţă.

Blocatorul – reglare, fixare şi siguranţă intr-un singur element. Mişcarea optimizată şi reglarea uşoară caracterizează cele trei variante. Poziţia potrivită a şurubului face posibil schimbul simplu şi rapid între elementele standard şi cele de siguranţă (la sisteme cu axul de 13 mm).

Foarfeca – piesa anticurent integrată în foarfecă, conferă un confort sporit. Menţine fereastra în poziţia de basculare. Curentul nu mai constituie o problemă. Pe lângă această, distanţă de basculare se poate regla la 80 şi 140 mm.

Mâner cu cheie – blochează mişcarea feroneriei ferestrei din exterior, piesa optimă în toate clasele de siguranţă. Corespunde celor trei clase de siguranţă, actuala norma de siguranţă DIN V ENV 1627-16 impune noi standarde pentru feronerie. Roto NT trece cu brio toate probele de siguranţă – de la clasa 1 la clasa 3 de siguranţă.

Contraactionare greşită – cu ajutorul piesei de contraactionare greşită cerceveaua stă întotdeauna la acelaşi nivel, împiedicând astfel ca elementul de închidere să-şi schimbe poziţia. De asemenea, împiedică acţionarea greşită a ferestrei. Toate acestea garantează siguranţa funcţionarii feroneriei.

RotoSil – suprafaţă unică cu aspect de inox. Dacă pentru dumneavoastră este important designul, atunci veţi aprecia cu siguranţă aspectul elegant. Feroneria cu suprafaţă argintie nu mai este un lucru nou astăzi dar RotoSil este, în plus, perfect compatibilă cu tehnologia de vârf. Cu RotoSil se poate obţine un efect de culori deosebit, iar produsele apar într-o formă exclusivă. Această calitate nu este numai caracteristică suprafeţei. Pe lângă aceasta, şi rezistenţa în timp este impresionantă. O prestaţie pe care numai liderul de piaţă o poate oferi.

Mai multe posibilităţi de utilizare – prin gama variată de accesorii putem satisface aproape orice dorinţă. Fie că doriţi un grad înalt de siguranţă sau confort deosebit în utilizare, nivelul înalt de echipare al standardului de serie poate fi uşor personalizat cu câteva elemente simplu de montat şi poate satisface astfel orice dorinţă.

Capace de mascare – pentru balamalele ferestrelor din lemn şi PVC vă oferim capace de mascare deosebite.

Piesa aerisire parţiala – recent dezvoltată, piesa de aerisire parţiala a Roto NT constă dintr-un singur element, care poate fi instalat şi ulterior. Piesa de aerisire parţială se va monta lângă blocatorul superior.

Tipurile elementului de închidere – la elementul de închidere E se poate regla puterea de strângere. Şi la elementul de închidere P. se poate regla forţa de strângere, pe lângă aceasta capul ciupercă garantează o siguranţă mai mare. La elementul de închidere V se poate regla nu numai înălţimea şi puterea de strângere, ci poate fi utilizat deosebit de uşor şi ca sistem de închidere multifuncţional.

NT este feroneria în pas cu tehnica de ultimă oră. Produsele Roto Frank AG corespund noilor standarde de fabricaţie în conformitate cu normele de protecţie a mediului, acesta fiind unul dintre principiile cele mai importante ale companiei.

Procedeul de tratament al suprafeţei, RotoSil, cuprinde cunoştinţele de ultimă oră şi respectă cerinţele de protecţie a mediului în domeniul feroneriei, iar protecţia împotriva coroziunii este excelentă.

Pentru ferestre din PVC suprafaţa Roto NT RotoSil se încadrează întotdeauna perfect în ansamblu.

Puteţi conta întotdeauna pe calitatea verificată a produselor Roto.

Garanţia feroneriei Roto este de 5 ani.

web design - www.lineage2net.com